این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ابهام و مشکلات کاربران نسبت به ثبت مشخصات

ارسال شده در تاریخ :
ابهام و مشکلات کاربران نسبت به ثبت مشخصات

در مرحله اول ثبت نام (ثبت مشخصات فردی) و یا در هنگام ثبت مشخصات مقاله (بخش مربوط به ثبت عنوان، کلمات کلیدی و...) ممکن است با برخی خطاهای ظاهری نرم افزاری مواجه شوید که به معنای اختلال در سامانه نیست... (ادامه متن مطالعه شود)

در مرحله ثبت نام و  ثبت مشخصات فردی؛ پسورد پیشنهادی شما باید شامل اعداد، حروف بزرگ و کوچک و علائم (کاراکتر) باشد اما گاها ممکن است پسورد پیشنهادی شما مورد تایید سیستم قرار نگیرد. خواهشمند است از آندرلاین و دش (_ و -) به عنوان علائم (کاراکتر) استفاده نفرمایید.
همچنین پس از ثبت نهایی مشخصات فردی ممکن است بجای دریافت پیغام تایید با نوشته های لاتین مربوط به client , server مواجه شوید. با رفتن به انتهای صفحه (پایین صفحه) میتوانید پیغام تایید را مشاهده کنید. این خطای ظاهری نرم افزار ممکن است در هنگام ثبت مشخصات مقاله  نیز نمایش داده شود (بخش مربوط به ثبت عنوان، کلمات کلیدی و...) که به معنای اختلال در سیستم نیست.

پایگاه‌هایی که مقالات کنفرانس در آنها نمایه خواهد شد

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

استان کردستان

دانشگاه کردستان

دانشکده علوم پایه

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)