این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

پذیرش کنفرانس

شرکت کنندگان محترم در بیست و دومین کنفرانس شیمی معدنی ایران، پذیرش کنفرانس از روز سه شنبه 31 شهریور، ساعت 16 شروع به کار خواهد کرد. موقعیت مکانی محل پذیرش را از لینک زیر می توانید پیدا کنید. https://nshn.ir/7bQhPy05YIRM

پرینت پوستر

شرکت کنندگان محترم می توانند فایل pdf پوستر خود را جهت چاپ به ایمیل آدرس دبیرخانه کنفرانس (iicc22@uok.ac.ir)، حداکثر تا تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ ارسال کنند. مسئولین برگزاری پوستر ارسالی را پرینت، و در روز ارائه تحویل شرکت کننده محترم خواهند داد. لازم به ذکر است هزینه پرینت پوستر مبلغ ۵۰ هزار تومان بوده و از طریق پنل کاربری، قسمت خدمات قابل پرداخت می باشد. شرکت کنندگان محترم که خود نسبت به چاپ پوستر اقدام می نمایند، دقت داشته باشند که ابعاد پوستر ۵۰ سانتی متر در ۷۰ سانتی متر می باشد. قالب پیشنهادی فایل پوستر از روی وبسابت کنفرانس قابل دانلود می باشد.

پایگاه‌هایی که مقالات کنفرانس در آنها نمایه خواهد شد

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

استان کردستان

دانشگاه کردستان

دانشکده علوم پایه

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)